<h1>Over ABC Waterwoningen</h1>
<p>ABC Waterwoningen is al meer dan 25 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen.  </p>

Over ABC Waterwoningen

ABC Waterwoningen is al meer dan 25 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen.

Binnenkijken bij ABC Waterwoningen

Sterke punten van ABC Waterwoningen

Met ABC kiest u voor een betrouwbare partner en zekerheid. Vraag gerust referentieadressen bij ons op.

20 jaar garantie

ABC Waterwoningen geeft op het betonnen casco maar liefst 20 jaar garantie* en op de constructie opbouw 10 jaar garantie. ABC biedt u behalve kwaliteit en gemak ook zekerheid na oplevering; na oplevering geldt een onderhoudstermijn van drie maanden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Vast en zeker

Bij de oplevering van uw woonark mag een onafhankelijk specialist van Verenging Eigen Huis aanwezig zijn. Hij/zij maakt het opleverrapport op waarin eventuele punten staan die wij nog moeten oplossen. 

Gecertificeerd

ABC Waterwoningen is KOMO en FSC® gecertificeerd, bouwt met het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is lid en onder toezicht van de Vereniging Houtskeletbouw en Erkend Leerbedrijf.
*Vraag naar de voorwaarden.

Aangenaam ABC Waterwoningen

ABC Waterwoningen is al meer dan 20 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen. Van A tot Z denken we met u mee; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op uw ligplaats. Bij ABC Waterwoningen betekent afspraak ook afspraak en komt u niet voor verrassingen te staan. Uitstekende kwaliteit, innovatieve oplossingen en gebruik van milieuvriendelijke materialen maken onze woonarken comfortabel, veilig en zeer energiezuinig, waarin u met veel plezier geniet van wonen op het water.

Wij nodigen u van harte uit om dit zelf te ervaren. Kom langs op Urk en laat u inspireren door de in aanbouw zijnde woonarken. U bent van harte welkom om vrijblijvend op Urk te komen kijken. Belt u voor een afspraak? 

20 jaar garantie

ABC Waterwoningen geeft op het betonnen casco maar liefst 20 jaar garantie* en op de constructie opbouw 10 jaar garantie.

Meer informatie over de garantie

Lage energielasten

Belangrijk is dat uw energielasten, die maar blijven stijgen, ook in de toekomst laag zijn. Slim dus om duurzaam te bouwen. Maar hoe doe je dat?

Meer informatie over lage energielasten

Scherpe prijs

Wij werken volgens een uiterst efficiënt logistiek bouwproces en omdat we volledig onderdak bouwen en dus altijd door kunnen bouwen. Dat betekent korte bouwtijd dus lage bouwrente.  

Neem contact met ons op

Stappenplan van A tot Z

In 10 stappen van ontwerp tot afmeren van uw woonark. Klik hieronder voor de 10 stappen. 

Meer informatie over het stappenplan

ABC Service

Uw woonark recht laten leggen? Of uw betoncasco laten inspecteren? Dat kan via de ABC service®.

Meer informatie over ABC Service

Werken bij ABC

We hebben regelmatig plaats voor nieuwe medewerkers en stagiaires, die de diverse afdelingen binnen ons bedrijf komen versterken. Mensen met passie en inzet voor het werk. Ben jij een aanvulling op ons team?

Bekijk onze vacatures