<h1>Vacatures</h1>
<p>Ben jij een goede aanvulling op ons team? Lees dan snel verder.</p>

Vacatures

Ben jij een goede aanvulling op ons team? Lees dan snel verder.

Openstaande vacatures

Ervaren Timmerlieden - Specialist in Houtskeletbouw

Wil jij meebouwen aan onze prachtige waterwoningen in onze geheel overdekte en moderne fabriek? 

 

Bekijk vacature

Hey, wij hebben gehoord dat jij de juiste persoon bent om ons team te versterken! Daarom willen we je graag laten weten dat ABC Waterwoningen een buitengewoon interessante werkgever is.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van unieke waterwoningen zijn wij toonaangevend in ons vakgebied. Bij ABC Waterwoningen vormen wij een hecht team van professionals die zich inzetten om prachtige drijvende woningen te realiseren waar onze klanten trots op kunnen zijn. Onze focus ligt altijd op de klanttevredenheid en het verwezenlijken van hun dromen staat bij ons centraal. Om deze dromen te verwezenlijken, hebben wij jou nodig! 

We zijn altijd op zoek naar ervaren timmerlieden om de kwaliteit in onze fabriek hoog te houden en mee te bouwen aan onze prachtige waterwoningen. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Kom eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en stel gerust je vragen. We geven je graag een rondleiding door ons prachtige bedrijf! Of mail je motivatiebrief en CV naar ABC Waterwoningen, ter attentie van Paul Vianen: Paul@abcwaterwoningen.nl. Je mag natuurlijk ook bellen naar 0527 201345 voor meer informatie.