Eilandenrijck Urk

Op een prachtige plek in de ruim opgezette Oranjewijk op Urk heeft ABC Waterwoningen 7 royale drijvende watervilla’s gerealisserd. Ze liggen alle 7 prachtig. Hier geniet u op ieder moment van de dag en vanuit alle ruimtes van een schitterend uitzicht op het water.

Meer informatie

Drijvende hotelkamer Wales

Een drijvende hotelkamer! Uitzicht op de boten en vogels van Milford Waterfront.. Deze geweldige drijvende kamers zijn een unieke en spectaculaire toevoeging aan de bloeiende jachthaven-stad in Wales.

Meer informatie

Terwijde Utrecht

Voor de centrale locatie aan de Jule Stynestraat in Terwijde bouwen wij 7 nieuwe drijvende woningen bouwen en 1 modelwoning. Wat u van een woning op de vaste wal zou verwachten, krijgt u ook hier: comfort, duurzaam en veilig. Nu in de verkoop!

Meer informatie

Meerstad Groningen

Wonen op het water. Voor velen een droom, Bert en Harriëtte maakten het waar in Meerstad. Vanaf hun terras kunnen ze zo het water induiken. “Sinds we hier wonen hebben we het gevoel dat we elke dag op vakantie zijn.’’

Meer informatie

Zuyderzee-Spakenburg

Het avondrood schittert in het water, kleine golven slaan tegen de kade...dit voelt als thuis. Wonen in Zuyderzee is bijzonder. U woont hier in het pittoreske Spakenburg, nabij het centrum, omgeven door rust, ruimte en water, uitzicht op het Eemmeer. Nog 1 modelwoning te koop!

Meer informatie

Drijvend kantoor Waternet

Het drijvende kantoor van Waternet is opgeleverd. Het drie verdiepingen tellende gebouw is feestelijk naar de bestemming gebracht. het is de thuishaven voor de bagger- en drijfvuilnisboten die de grachten en vaarwegen van Amsterdam schoonmaken.

Meer informatie

Watervilla De Eemhof

Voor Center Parcs Zeewolde bouwde ABC Waterwoningen vijf woonboten die onlangs werden ingehuldigd in de oude jachthaven Marina de Eemhof.

Meer informatie

Drijven wonen Lelystad

In Warande, een nieuwe wijk aan de zuidkant van Lelystad, is een ‘drijvende woonwijk’ met 8 energiezuinige, onderhoudsarme en duurzame drijvende woningen, gerealiseerd. Gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Op dit moment is nog één woning te koop.

Meer informatie

Waterbuurt West

WaterbuurtWest is één van de nieuwe exclusieve locaties waar waterwoningen in projectvorm gebouwd zijn (Steigereiland in Amsterdam).

Meer informatie

Watervilla Residence

Via een lommerrijk en 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting, in onderhoud bij hoveniers, bereikt u de in de zomer van 2011 in gebruik genomen, onder architectuur gebouwde, Watervilla met een bruto woonruimte van 120 M2, verdeeld over ...

Meer informatie

Drijvende woningen Utrecht

Het Eilandenrijk in het Utrechtse Terwijde heeft ABC 19 hoogwaardige drijvende waterwoningen gebouwd, voorzien van alle comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Meer informatie

Havenpaviljoen Schiedam

Aan het Doeleplein in Schiedam is door ABC Waterwoningen een passantenhaven gebouwd. De haven bestaat enerzijds uit een steiger voor pleziervaartuigen met stroom- en watertappunten, anderzijds is het een waterpaviljoen met hierin sanitaire voorzieningen en een kantoor.

Meer informatie