Watervilla's Urk

Watervilla's Urk

Afmetingen

Lengte:            12 m en 15 m 
Hoogte:            5 m 
Breedte:           6 m

Welkom

Op een prachtige plek in de ruim opgezette Oranjewijk op Urk heeft ABC Waterwoningen 7 royale drijvende watervilla’s gerealiseerd. Ze liggen alle 7 prachtig. Hier geniet u op ieder moment van de dag en vanuit alle ruimtes van een schitterend uitzicht op het water. Het ontwerp oogt heel stijlvol. Binnen is het ruim en is het vrij indeelbaar naar ieders woonwens. Door het contact met het water heeft u hier een permanent vakantiegevoel.

Duurzaam en comfortabel waterwonen

De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Hierdoor zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen en voorzien van zonnepanelen dat een laag energieverbruik vanzelfsprekend is. Goed om te weten dat de waterwoningen voldoen aan het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen. Aangrenzend aan uw waterwoning bevindt zich op de wal uw eigen kavel waarop een berging wordt geplaatst. Per kavel (variërend van 113 t/m 180 m2 ) zijn er twee parkeerplaatsen. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u uw drijvende woning. De drijvende woningen worden met palen verankerd aan de bodem, blijven daar permanent liggen en worden ingeschreven in het scheepsregister.

Stijlvol en speels

‘We hebben twee types, die beide stijlvol en speels ogen, ontworpen. Het exterieur van de waterwoning bestaat uit een combinatie van horizontale stalen geveldelen en van onderhoudsarm hout. Samen met de kunststof kozijnen, geeft het de waterwoning een stoer karakter. Aan de waterkant bieden grote glazen puien een mooi ruim uitzicht. Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op. Bij beide types kan de indeling naar uw eigen gezinssituatie aangepast worden. Ook is het mogelijk om het terras te verlengen en/of een drijvend terras van maar liefst 6x3m in het water te plaatsen. Bij iedere waterwoning behoort een royaal stuk grond. Hier kunt u een heerlijke, zongerichte tuin creëren. Iedere waterwoning heeft twee parkeerplaatsen en een berging van ca. 12m2 op de wal.

Type 12
De indeling is gewoon goed! Licht, ruim, slim en praktisch. Deze waterwoning meet 12 x 6m. Aanpasbaar aan uw eigen woonwensen. U kunt van de middelste slaapkamers bijvoorbeeld een ruime speelkamer maken. Of u maakt eenvoudig een extra slaapkamer erbij.

Type 15
Dit type is heel ruim, met maar liefst 5 slaapkamers, een royale badkamer en separaat toilet. Deze waterwoning meet 15 x 6m. Aanpasbaar aan uw eigen woonwensen. U kunt van twee slaapkamers bijvoorbeeld een grotere maken.

Aangenaam ABC

ABC Waterwoningen is toonaangevend in het bouwen van drijvende woningen. In de moderne fabriek worden de nieuwste technologieën op het gebied van bouwen en duurzaamheid toegepast. Doordat de drijvende woningen volledig onderdak gebouwd worden, is een korte bouwtijd gegarandeerd. Aangenaam kennis te maken Deze brochure geeft u een eerste beeld van de waterwoningen. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag, vrijblijvend, wil komen kennismaken, praten over de mogelijkheden en zelf wilt zien hoe wij de drijvende woningen bouwen. Wij leiden u graag rond in onze fabriek.