Terwijde Utrecht

Terwijde Utrecht

Afmetingen

Lengte:            12.5 m 
Hoogte:            5 m 
Woonopp.:       125 m²
Breedte:           6 m
Inhoud:            325 m³

Drijvend wonen in Utrecht Terwijde

Levensgenieters wonen op het water

‘s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ‘s Avonds kijk je vanaf je terras over het water en geniet je van de rust. Heerlijk na een dag werken.

Door het moderne ontwerp en het materiaalgebruik van de buitengevel ogen de drijvende woningen stoer en stijlvol. Ze liggen centraal in de levendige wijk. Met veel ruimte en oog voor privacy zijn ze ontworpen om heerlijk te wonen.

De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Door de optimale isolatie zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen dat een lage energie vanzelfsprekend is. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en aangesloten op stadverwarming. 

Goed om te weten dat de waterwoningen voldoen aan het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen. Op de wal bevindt zich een berging. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u uw woning.

Financiering

De drijvende woningen zijn met palen verankerd aan de bodem, blijven daar permanent liggenen worden ingeschreven in het scheepsregister. Dit betekent dat u een financiering voor een hypotheek kunt afsluiten. 

Ruimte, licht en uitzicht

Ruimte, licht en uitzicht zijn op deze prachtige locatie ruim aanwezig. Dit inspireerden ons voor het ontwerp van deze stoere en stijlvolle waterwoningen. Door de grote ramen aan de waterzijde sterk georiënteerd op het water. De gevels zijn een combinatie van Westen Red Cedar en Eternit. Dat geeft het robuuste, moderne en stijlvolle karakter van de drijvende woning.

De indeling is gewoon goed! Heerlijk licht, ruim en slim ingedeeld. Aanpasbaar aan de eigen woonwensen, werd de indeling bepaalt.