Waterwoning Urk

Waterwoning Urk

Afmetingen

Lengte:         15 m 
Hoogte:         4.80 m 
Oppervlakte: 114 m²
Breedte:        6 m
Inhoud:         358 m³

Drijvende waterwoningen op Urk

 

Sinds begin 2020 wonen Klaas en Maria in hun watervilla op Urk. Ze vertellen:

ABC Waterwoningen staat voor kwaliteit en degelijkheid en dat is een hele goede zaak. De ark voldoet ruimschoots aan onze woonwensen. Prachtig royaal met 4 slaapkamers, aparte wasruimte, apart toilet, ruime badkamer en flink wat bergruimte. Dit is ook erg fijn omdat je natuurlijk geen zolder hebt op een ark. Alles is keurig afgewerkt.

We stapten iets later in dit project dus een deel van de waterwoning was al klaar. Maar ABC is een goed meewerkend bedrijf, ook met de kleine dingen zoals aanpassingen in de badkamer,  stopcontacten verzetten enz.

Een nadeel van later in een project instappen is dat sommige bouwsuggesties niet meer mogelijk zijn, zoals een verlengd terras. We hadden graag het terras wat groter gezien omdat we 3 kinderen hebben. We hebben toen gekozen voor een drijvend terras. Daar ligt ons rubberbootje aan en we hebben er een zwemtrapje aan bevestigd. De kinderen hebben hier al erg veel plezier aan beleefd! En ’s avonds genieten we daar heerlijk bij ons tuinhaardje. Zo ervaren wij echt de waterbeleving. Wie weet als het nog eens gaat vriezen... dan binden we zo de schaatsen onder vanaf de vlonder!

Of we nog tips hebben? Als je alles helemaal naar eigen wens wil hebben, stap dan zo vroeg mogelijk in het project zodat alle opties nog open zijn!