<h1>Een waterwoning kopen? </h1>
<p>Wij zijn 'thuis' in de wereld van waterwoningen. Altijd op uw woonwensen en budget afgestemd.</p>

Een waterwoning kopen?

Wij zijn 'thuis' in de wereld van waterwoningen. Altijd op uw woonwensen en budget afgestemd.

Bekijk onze opgeleverde waterwoningen

Een woonark kopen?

ABC Waterwoningen is al meer dan 25 jaar specialist in het bouwen van woonarken. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat jouw droomwoning werkelijkheid wordt. Altijd op uw woonwensen en uw budget afgestemd! Aangenaam ABC.
ABC bouwt al jaren volgens het Bouwbesluit. In goed overleg met uw gemeente vragen wij voor u hiervoor de vergunning aan. Goed om te weten dat ABC de woonarken volledig onderdak bouwt. Dit betekent dat we efficiënt kunnen bouwen, wat voor u een korte bouwtijd betekent. Ongeacht welke weersomstandigheden blijft u woonark droog. Dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit. ABC Waterwoningen is de drijvende kracht achter uw waterwoonwensen.

Betrokken en ervaren medewerkers

Onze ervaren en betrokken medewerkers werken graag, met passie en vakkundig aan uw waterwoonwensen. Van A tot Z denken we met u mee; van ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met de aflevering op uw ligplaats.

Kwaliteit staat voorop

Wat ons ook kenmerkt is het werken met vaste, gespecialiseerde bedrijven. Van schilder -, beton- en gevelspecialisten tot installateur- en afmeerspecialisten. Zij weten exact wat er bij de bouw van een woonark komt kijken en zoeken samen met ons steeds naar de beste oplossing voor u.

Een aanspreekpunt

Onze offertes zijn begrijpelijk én volledig. Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen en tijdens de bouw kunt u te allen tijde komen kijken of uw droomwoning wordt gebouwd zoals afgesproken is. Met korte lijnen en één aanspreekpunt. Voor u wel zo gemakkelijk.

ABC ontzorgt

De indeling van uw nieuwe woonark, op maat naar uw waterwoonwensen. Heeft u zelf al een ontwerp? Wilt u liever een architect? Het is allemaal mogelijk. U mag uw creativiteit de vrije loop laten, zodat we een unieke waterwoning kunnen creëren die perfect bij u/jullie past.

Aangenaam ABC

U bent van harte welkom om vrijblijvend op Urk te komen kijken. Er liggen altijd een aantal waterwoningen in aanbouw. Maakt u daarvoor wel even een afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat ABC Waterwoningen voor uw project kan betekenen? We vertellen het graag. 

Kom in contact met Johan van Domselaar