Zorgeloos wonen op het water op het water

Een woonark kopen doe je vaak maar één keer in je leven. Heerlijk om naar uit te kijken en tegelijkertijd komt er veel bij kijken. Belangrijk dat deze in de toekomst waardevast is, dat energielasten in de toekomst laag blijven, dat u verzekerd bent van uitstekende garanties.

Wat ons drijft?

ABC wil graag bekend staan als innovatieve, duurzame bouwer en neemt daarom steeds weer maatregelen in de bouw om in de hele woonark de hoogste isolatiewaarde te garanderen.
Daarnaast willen we onze klanten garanties en zekerheid bieden. O.a. onze twintigjarige garantie*, pas betalen bij oplevering, vaste prijsafspraken en een harde opleverdatum zijn voor ons daarom vanzelfsprekende onderdelen. 
  

Scherpe prijs! 

Onze belangrijkste drijfveer is het zorgen voor tevreden klanten. En dat we willen werken voor jong en oud met dunne en dikke portemonnees, mensen die houden van eenvoudig tot luxe en van een klassieke tot moderne stijl. 

Net even iets meer

Of het nu gaat over de vergunningsaanvraag en financiering tot de juiste keuze in materialen, een mooie indeling die bij u past, de sleep naar uw ligplek. Wij willen onze klanten zorg uit handen nemen.
Wij zijn en doen meer dan het bouwen van arken. Wij helpen u met uw vergunningsaanvraag, met inruilgarantie voor uw oude ark, met de juiste keuze qua uitstraling, enzovoorts. 

Wat ons nog meer drijft

Dat is een combinatie van betrokken willen zijn bij u, de beste willen zijn in het bouwen van arken, vooruit willen lopen in techniek door installaties te adviseren die energiezuinig en milieubewust zijn.
En, de beste kwaliteit willen leveren, zodat u klaar bent voor de toekomst en aangenaam en comfortabel op het water woont. 

Afgesproken!

Bij ons geldt; afspraak is afspraak. Dat is ook voor ons de beste pr.