ABC Zorgeloos wonen

Uw woonark recht laten leggen? Of uw betoncasco laten inspecteren? Dat kan via de ABC service®.

Betoncasco laten inspecteren

Casco’s van woonarken uit de jaren vijftig t/m de jaren tachtig kunnen nogal eens manco’s vertonen. Blootliggende bewapening kan gaan roesten, waardoor beton gaat afbrokkelen. Scheuren kunnen ontstaan door een te zwakke constructie, verkeerde belasting of door vorst. ABC repareert met de meest moderne technieken het beton, vullen zelfs de kleinste scheuren en brengen de oorspronkelijke constructiesterkte weer terug. Erkend door alle verzekeringsmaatschappijen en met garantie.

Woonark weer rechtleggen

Oudere woonarken kunnen scheef gaan liggen. Door drijvers onder de woonark te leggen wordt deze eenvoudig recht gelegd.

Ophogen standpijpen

Oudere woonarken hebben veelal nog een standpijp in het casco. De standpijpen dienen voor de verzekering een bepaalde hoogte/uitwatering te hebben. Is de hoogte van uw standpijp te laag dan kunnen wij deze voor u ophogen. Mocht de standpijp niet meer in gebruik zijn, dan kunnen wij deze voor u afdichten.

Afmeersysteem

Verouderde afmeersystemen kunnen mankementen gaan vertonen. Controleer uw afmeersysteem regelmatig op slijtage en roest, zeker als uw woonark vastligt met kabels. ABC adviseert u graag hierover. Ook meten we nieuwe afmeersystemen in en plaatsen of vervangen we onderdelen.

Gewoon een kwestie van Zorgeloos Wonen met ABC service®.