<h1>Nieuwbouw</h1>
<p>Wonen op het water. Net zo comfortabel en zuinig als een woning op de wal met daarbij het ultieme gevoel van vrij wonen. Levensgenieters wonen op het water. Bekijk hier ons aanbod aan nieuwbouw projecten.</p>

Nieuwbouw

Wonen op het water. Net zo comfortabel en zuinig als een woning op de wal met daarbij het ultieme gevoel van vrij wonen. Levensgenieters wonen op het water. Bekijk hier ons aanbod aan nieuwbouw projecten.

Ontdek ons aanbod
<h1>Projectbouw </h1>
<p>Drijvende woningen en kantoren zijn, net zoals woningen op de wal, comfortabel, veilig, duurzaam en volgens Bouwbesluit gebouwd. ABC heeft al vele projecten mogen bouwen.</p>

Projectbouw

Drijvende woningen en kantoren zijn, net zoals woningen op de wal, comfortabel, veilig, duurzaam en volgens Bouwbesluit gebouwd. ABC heeft al vele projecten mogen bouwen.

Bekijk onze opgeleverde projecten

ABC Waterwonen? Waterrijk Wonen en Werken

ABC Waterwoningen ontwikkelt al meer dan 15 jaar, samen met en voor watereigenaren, drijvende nieuwbouw woningen en projecten; wonen en werken. Bewoners waarderen onze kennis, ontwerpen en kwaliteit van drijvende woningen.

Voor watereigenaren en ontwikkelpartners bieden we integrale oplossingen voor meervoudig ruimtegebruik. We zijn zeer ervaren in technische-, financiële-, milieu- en juridische aspecten. Hiermee onderscheiden we ons als een innovatieve, betrouwbare en solide partner.

Drijvende woningen en kantoren zijn, net zoals woningen op de wal comfortabel, veilig, duurzaam en volgens Bouwbesluit gebouwd.

Ontdek ons aanbod nieuwbouw                                                   Bekijk onze opgeleverde projecten

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat ABC Waterwoningen voor uw project kan betekenen? We vertellen het graag. 

Kom in contact met Johan van Domselaar