Kortgene - Zeeland

Kortgene - Zeeland

Afmetingen

Lengte:              
Breedte:           
Oppervlakte:    132 m²

De verkoop van deze 7 luxe drijvende waterwoningen gaat van start!

De watervilla's zijn ruim opgezet. Ze bieden ca. 132 m2 woonoppervlakte excl. terrassen. Een standaard villa is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, 2 badkamers, 2 slaapkamers en 2 terrassen. Een 3e en 4e slaapkamer zijn eenvoudig te realiseren en is een meerwerk optie. 

De villa's zijn uitsluitend bestemd voor recreatief gebruik. Dat wil zeggen dat u de watervilla's kunt aanwenden voor eigen recreatief gebruik, recreatieve verhuur of een combinatie van beide. Indien u de woningen (uitsluitend) gaat aanwenden voor eigen gebruik heeft dit uiteraard consequenties voor het eventueel terugvorderen van de BTW. We praten u hier graag over bij of brengen u desgewenst in contact met specialisten.

De modelvilla wordt momenteel door ons gebouwd en zal naar verwachting medio september gereed zijn. Over de prijzen is binnenkort meer bekend. De villa's zijn gelegen op erfpachtgrond waar u een jaarlijke vergoeding voor bent verschuldigd. 

Wilt u meer weten? De verkoop gaat via Ruiterplaat makelaardij. Vraag de uitgebreide documentatieset op via info@ruiterplaatmakelaardij.nl