Tersluis Groningen

Tersluis Groningen

Afmetingen

Lengte:             15 m 
Breedte:            5,9 m 
Oppervlakte:    135 m²

Waterwonen in Tersluis Groningen

LAATSTE KAVEL TE KOOP: HEEMRAAD 1
NU IN AANBOUW: EEN TYPE 15

 

Een permanent vakantiegevoel in een drijvende woningen in Tersluis-Meerstad

‘s Morgens doe je de gordijnen van de slaapkamer open. Het zonnetje weerkaatst via het water door het raam naar binnen. Eendjes drijven vrolijk kwakend voorbij en wensen je een goede morgen. ’s Avonds neem je vanaf je terras een ontspannende frisse duik in het water van het Woldmeer. Heerlijk na een dag werken. En in het weekend vaar je met je bootje naar de stad, pak je een terrasje of haal je wat lekker op de markt.

Door het robuuste ontwerp en het materiaalgebruik van de buitengevel ogen de drijvende woningen stoer en stijlvol. Ze liggen fantastisch! Met veel ruimte en privacy geniet u van een schitterend uitzicht over het water.

Robuust karakter

Ir N. Kruisheer, architect van Attika Architecten: ‘Ruimte, licht en uitzicht is volop aanwezig. Dat inspireerde ons tot deze stoere waterwoning met sterke oriëntatie op het water. Fris witte kozijnen en hekwerken contrasteren met het ruige onbehandelde hout van de gevels. Het ‘chunky patroon’ van vlakkere en dikkere delen doet denken aan een damwand. Dat versterkt het robuuste karakter van de waterwoning.


Type 15 in aanbouw

Deze woning is het grootste woningtype en meet maar liefst 15m x 5,9m. Het gebruiksoppervlak is 135m². De woonverdieping geeft u alle ruimte uw eigen indeling te bepalen. Vanuit het royale zitgedeelte is het uitzicht ook hier aan alle kanten prachtig. In de benedenverdieping zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd en een extra ruime hal annex werk-/speelkamer.

Deze woning is in aanbouw en wordt voorzien van veel extra meerwerk (hoger afwerkniveau).

 • Alle wanden en plafonds v.v. Renovlies. Renovlies verkleint de kans op scheurvorming aanzienlijk. Het Renovlies is 2 keer met een acrylaat muurverf op RAL kleur gesausd. De dagkanten rondom de buitenkozijnen zijn ook als zodanig afgewerkt, behalve aan de onderzijden, daar zijn vensterbanken aangebracht.
 • Afschilderen binnendeurkozijnen en -trap en overig houtwerk.
 • Elektrische screens aan de waterzijde (grote raampartij 6,9 meter breed en 2,3 meter hoog en bij keukenraam 2,5 meter breed en 1 meter hoog)
 • Vaste horren bij de slaapkamerramen (beneden) en Plissé horren (schuifpui in woonkamer)
 • Twee separate toiletruimtes (boven- en benedenverdieping)
 • PV installatie uitgebreid naar 14 panelen (basis was 7 panelen)
 • Extra loodgieterswerk; extra wastafelaansluiting, wastafel toilet beneden, buitenkraan op het terras, condens afvoer droger en wateraansluiting quooker.
 • Badkamer tegelwerk; vloertegels 60x60 cm (licht grijs) en wandtegels 60x30 cm (mat wit)
 • Badkamer sanitair; Hans Grohe regendouche, met glazen douchewand, douchegoot / Ligbad 180 x 80 cm / Badkamermeubel Bando van Bruynzeel 120 cm met twee wastafels.
 • Centrale verwarming; regeling met 4 thermostaten, woonkamer, badkamer, slaapkamer en open ruimte beneden
 • Elektrische installatie; beneden 17 inbouwspotjes, 3 oriëntatieverlichting in hal, led dimmers, 2 data aansluitingen in slaapkamers
 • Elektrische installatie boven; 14 inbouwspotjes, 3 buitenspotjes, 2 screenaansluitingen, led dimmers, lichtpunt met schakelaar in garderobekast, extra schakelaars

Tevens is in deze koopsom de bouwrente opgenomen voor de kavel; de kavelprijs is € 105.000,-

De bouwrente (4,5%) op de kavel over 3 jaar (1 juli 2017 t/m 30 juni 2020) kost € 14.175,- incl. BTW

Koopsom € 472.500,- V.O.N.

U bent van harte uitgenodigd bij ons op de werf op de woning in aanbouw te komen te bekijken. maak gerust een afspraak met Johan van Domselaar 06 536 34 915 of johan@abcwaterwoningen.nl