Watervilla's Urk waterzijde

Watervilla's Urk waterzijde

Afmetingen

Lengte:             9 m 
Oppervlakte:    21 m²
Breedte:           4 m
Inhoud:            89 m³

Welkom

Uitzicht op de boten en vogels van Milford Waterfront.. Deze geweldige drijvende hotelkamers zijn een unieke en spectaculaire toevoeging aan de bloeiende jachthaven-stad. Een bruisende gemeenschap aan het water met boetiekjes, musea, kunstgalerijen en en de beste restaurants van Pembrokeshire. De drijvende hotelkamers zijn gelegen in een rustige hoek van de jachthaven met een prachtig uitzicht op de zeil- en motorboten. Architect Bob Ronday ontwierp deze appartementen. Ze zijn afgewerkt met Dumowood Rhombus hout in 3 kleurtinten en kunststof kozijnen.

Elke luxe 'ark' is geschikt voor 2 personen en is uitgerust met een heerlijk bed, meubilair, een luxe en-suite badkamer met douche en een eigen terras aan de waterkant. Met zijn ligging aan de rivier de Cleddau is Milford Haven een fantastische uitvalsbasis om de kust van Pembrokeshire te verkennen.

Voor ABC een heel mooi project buiten de Nederlanse grenzen! De kamers zijn te huur via deze link: https://www.qualityunearthed.co.uk/glamping/wales/pembrokeshire/cabins/floatelcabins       

Aangenaam ABC

ABC Waterwoningen is toonaangevend in het bouwen van drijvende woningen. In de moderne fabriek worden de nieuwste technologieën op het gebied van bouwen en duurzaamheid toegepast. Doordat de drijvende woningen volledig onderdak gebouwd worden, is een korte bouwtijd gegarandeerd. Aangenaam kennis te maken. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag, vrijblijvend, wil komen kennismaken, praten over de mogelijkheden en zelf wilt zien hoe wij de drijvende woningen bouwen. Wij leiden u graag rond in onze fabriek. Belt u voor een afspraak?