Waterwoning Urk

Waterwoning Urk

Afmetingen

Lengte:         15 m 
Hoogte:         4.80 m 
Oppervlakte: 114 m²
Breedte:        6 m
Inhoud:         358 m³

Drijvende waterwoningen op Urk


Een uniek project op Urk. Anneke en Pablo schreven zich in. In één van de zeven waterwoningen genieten ze nu van 'wonen op het water'. Op ieder moment van de dag en vanuit alle ruimtes is er een schitterend uitzicht op het water. 

Op een prachtige plek in de ruim opgezette Oranjewijk op Urk heeft ABC Waterwoningen 7 royale drijvende watervilla’s gerealiseerd. Ze liggen alle 7 prachtig. Het ontwerp oogt heel stijlvol. Binnen is het ruim en vrij indeelbaar naar ieders woonwens. Door het contact met het water heeft u hier een permanent vakantiegevoel.

Duurzaam en comfortabel waterwonen

De drijvende woningen zijn duurzaam en perfect geïsoleerd. Hierdoor zijn ze zeer energiezuinig. De woningen zijn in de basis zo ontworpen en voorzien van zonnepanelen dat een laag energieverbruik vanzelfsprekend is. Goed om te weten dat de waterwoningen voldoen aan het Bouwbesluit en hiermee dus aan alle eisen die u stelt aan comfortabel wonen. Aangrenzend aan uw waterwoning bevindt zich op de wal uw eigen kavel met berging en twee parkeerplaatsen. Via een loopbrug met vast bordes bereikt u de drijvende woning.