Woonark Amsterdam

Woonark Amsterdam

Afmetingen

Lengte:             16.00 m 
Hoogte:            5.50 m 
Oppervlakte:    139 m²
Breedte:           5.85 m
Inhoud:            501 m³

Spektakel aan de sluis in Amsterdam

Briant Ent: Vooral over de combinatie van modern en klassiek zijn we erg tevreden. Details zoals de oude Amsterdamse voordeur, stijldeuren en een houtkachel geven een warme klassieke uitstraling. Verder is alles recht en stoer met grote ruimtes. Alle ramen zitten op de juiste plek. Het uitzicht lijkt wel op een schilderij. Tegelijkertijd is er voldoende privacy gebleven. Tijdens het koken in onze open keuken houden we contact met onze gasten en zijn zij betrokken bij onze kookkunsten.

Het terras geeft in de zomer een enorme verlenging van de woonkamer. En vanaf het terras volgen we alles wat er in de sluis gebeurt.

De benedenverdieping is echt heel ruim. We hebben zelfs een ruimte gecreëerd voor een bioscoop.

Geen kleine lettertjes

Over de bouw zijn we dik tevreden. Een paar kleine dingen zijn misgegaan maar waren bespreekbaar en zijn adequaat opgelost. Regelmatig ontvingen we een telefoontje om te overleggen en kregen we foto’s om te zien hoe de bouw vorderde. We hebben abc ervaren als zeer betrouwbaar. In ons contract kwamen bijvoorbeeld geen ‘nog nader te bepalen’ onderdelen voor. Tijdens de bouw betaalden we steeds achteraf onze termijnen en na de oplevering werden nazorgpunten vrij snel opgelost.

Verschil in vloeren

In deze woonark zijn betonnen tussenvloeren toegepast. Bij ABC kunt u kiezen uit verschillende tussenvloeren. Van hout tot en met beton. Dit is afhankelijk van de woonwensen van een opdrachtgever. Bij ABC zijn alle vloeren ‘vrij overspannend’. Het voordeel daarvan is dat de bewoners helemaal zelf kunnen bepalen waar de tussenwanden komen te staan.