Woonark Amsterdam

Woonark Amsterdam

Afmetingen

Lengte:             24.60 m 
Hoogte:            2.50 m (boven water)
Oppervlakte:    116 m²
Breedte:           5.60 m
Inhoud:            360 m³

Heerlijk gelegen

Op een unieke en populaire locatie om de hoek van het Westerpark en de Jordaan ligt deze prachtige onder architectuur gebouwde woonark. (ca. 116 m2)

De woonboot is gelegen aan een zeer fraaie rustige kade. In de nabijheid treft u diverse cafés en eetgelegenheden aan, waaronder 'Café restaurant Amsterdam'. Ook de beroemde Avondmarkt, diverse speeltuinen en supermarkten liggen om de hoek. Op steenworp afstand ligt het Westerpark waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de diverse festivals.

Drie slaapkamers en grote raampartijen

Middels een eigen entree aan de Wittenkade bereikt u deze geheel nieuw gebouwde woonboot. Bij binnenkomst links zijn de eerste twee slaapkamers van de drie gerealiseerd. Deze hebben een eigen douche en zijn groot genoeg voor een tweepersoons bed.
Vanuit de hal is er ook een separaat toilet en een washok aanwezig waar genoeg plaats is voor de wasmachine en droger.
De woonkamer kenmerkt zich door de lichtinval en de grote raampartijen. Donkergrijze aluminium raampartijen geven het een moderne uitstraling met in het midden van de woning een prachtig zonneterras, welke betreden kan worden middels schuifdeuren vanuit maar liefst drie zijden. Het terras ligt op waterniveau waardoor je als waterliefhebber goed op je plek zit. Er zijn aansluitingen voor bv warmtestralers of een zonnescherm. Je hebt op het terras het grootste gedeelte van de dag zon.
In het midden van de woning bevindt zich een moderne ruime keuken met houten look en rvs blad. Er is diverse inbouwapparatuur van Boretti, waaronder een vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich de grote slaapkamer, deze is voorzien van een stijlvolle badkamer met een dubbele wastafel grote spiegels en een moderne douche. De speelse wandafwerking met kiezels springt direct in het oog. Grenzend aan deze kamer bevindt zich een ruime ingebouwde garderobekast.