Woonark Purmerend

Woonark Purmerend

Afmetingen

Lengte:            18.00 m 
Hoogte:            5.00 m 
Oppervlakte:    154 m²
Breedte:           5.00 m
Inhoud:            384 m³

Een mix van stijlen

Binnenkijken in Purmerend

Onze smaak is een mix van klassiek, modern en strak. Het meer klassieke uit zich in de rieten kap met de dakvorsten. ABC had al een aantal woonarken met rieten kap gebouwd en omdat we dat mooi vinden, zijn we op Urk terecht gekomen.

De watervilla is 18 bij 5 meter lang geworden. De waterzijde bestaat uit meerdere glazen puien. Ook het terras heeft een omheining van glas. De woonkamer is globaal in drie delen ingedeeld; woon-, eet- en werkkamer. De ruimten liggen allemaal in elkaars verlengde en grenzen alle aan de waterzijde. Praktisch is dat de ruime berging zowel van binnenuit als van de wal bereikbaar is.

Naturel kleurenpalet

De drie ruimtes zijn in een mooi kleurenpalet geschilderd. Heel naturel. Hier zie je ook goed dat klassiek, gemixt met strakke elementen heel goed samen gaan. Beneden bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Hier is ook, door middel van een luik, de berging onder de woonkamer te bereiken.

Keuze voor kwaliteit

‘We hebben echt gekozen voor kwaliteit. Bij abc wordt met specialisten onder één dak gewerkt. De professionele uitstraling, de deskundigheid, geen vertraging door weer of wind en, zoals gezegd, de eerder gebouwde arken, spraken ons zeer aan.’